Starten met zwemles

Starten met zwemles

Bekijk hier alles wat je moet weten over onze zwemlessen.

Jip

Werkwijze en mascotte Jip!

Onze zwemlessen richten zich op het opbouwen van zelfvertrouwen bij kinderen. We beginnen in ondiep water, waar zwemplezier en zelfvertrouwen centraal staan. Door spelenderwijs te leren en het gebruik van drijfhulpmiddelen te minimaliseren, ontdekken kinderen in een natuurlijke setting hun zwemvaardigheden. Gediplomeerde zwemlesgevers bieden voldoende individuele aandacht, terwijl onze mascotte Jip een essentiële rol vervult in onze zwemeducatie. Bovendien krijgen kinderen een Jip-medaille bij het afzwemmen en verzamelen ze gekleurde bandjes tijdens het behalen van het Zwem-ABC.

RJ23-8-SFL-8580-min.jpg

Lestijden en aanbod

Bij Zwembad De Waterkanten worden zwemlessen aangeboden voor het A, B en C diploma, evenals Zwemvaardigheid. Er zijn verschillende lesmogelijkheden, waaronder grote of kleine groepslessen en privélessen, met dezelfde lesinhoud maar variërende groepsgroottes. De zwemlessen vinden plaats van maandag tot en met zaterdag, met verschillende lestijden. Het is mogelijk meerdere keren per week zwemles te volgen, maar dit kan betekenen dat het kind les krijgt van verschillende instructeurs. Bij een niveauverandering blijft het kind doorgaans op dezelfde dag en tijd zwemmen, met eventuele wijzigingen in overleg.

Zwemles De Waterkanten

Tarieven en voorwaarden

De kosten voor zwemles bij Zwembad De Waterkanten variëren afhankelijk van het type les:

  • Groepslessen (6 weken): €58,20
  • Kleine groepslessen (4 weken): €79,60
  • Privéles (per les): €29,10

Daarnaast zijn er kosten voor het inschrijven, voorzwemmen en diplomazwemmen. De tarieven zijn geldig van 21 augustus 2023 tot en met 25 augustus 2024.

Zwemles De Waterkanten

Inschrijven

Voordat je besluit je kind in te schrijven voor zwemles, bekijk eerst alle belangrijke informatie over de inschrijving en het oproepmoment.

Inschrijven zwemles

Wil jij direct een inschrijving doen voor onze zwemlessen voor het A-diploma? Klik dan op de button hieronder en plaats jouw kind direct op onze wachtlijst.

Direct inschrijven voor zwemles
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.