Activiteiten tijdens de zomervakantie

Activiteiten tijdens de zomervakantie

RJ23-8-SFL-8540-Dweb.jpg

Van 13 juli tot en met 25 augustus is er extra veel vrijzwemmen, en daarnaast hebben we een aantal leuke acties en activiteiten op het programma staan!


Zomer Spaaractie

21 juni t/m 1 september

Kom deze zomer vaak vrijzwemmen en profiteer van onze Zomeractie! Van 21 juni tot 1 september ontvangt iedere bezoeker een stempel. Heb je 8 stempels verzameld en daarmee een volle spaarkaart? Dan ontvang je een vrijkaart voor één keer gratis vrijzwemmen en maak je kans op mooie prijzen, zoals een waardecheque van €449,- van Center Parcs!


Vrijzwemmen met Vakantiezwempret

13 juli t/m 25 augustus

Gezellig vrijzwemmen met je opa, mama of neefje en genieten van allerlei lekkers? Tijdens de zomervakantie kun je een voordelig vakantiezwempretkaartje aanschaffen. Dit kaartje geeft toegang tot het zwembad, inclusief een klein patatje, een ijsje en limonade.


Tropical Party Discozwemmen

Vrijdag 12 juli, 19:00 – 21:00

Het schooljaar loopt ten einde en de zomervakantie staat voor de deur. Om dit te vieren, organiseert De Waterkanten een Tropical Party tijdens het discozwemmen op 12 juli. Voor deze speciale laatste editie voor de zomervakantie hebben we DJ Rolf uitgenodigd om de nieuwste hits te draaien. Vanaf 19:45 gaat het diepe bad open met de stormbaan. Bovendien kun je tussendoor een gratis ijsje halen bij de horeca. Dit feestje wil je niet missen!

Discozwemmen is voor kinderen met minimaal een A-diploma en t/m 14 jaar.


Olympische Spelen in het Zwembad

Iedere maandag, woensdag en vrijdag vanaf 14:00

Beleef de Olympische Spelen niet alleen op tv, maar ook in ons zwembad! Elke maandag, woensdag en vrijdag om 14:00 organiseren we een competitie tijdens het vrijzwemmen met onder andere een mattenestafette, olympisch ringduiken en een duikplankwedstrijd. De winnaars ontvangen een klein prijsje.

De mattenestafette en de duikplankwedstrijd zijn voor kinderen met een A-diploma. Bij ringduiken is dit niet vereist.


Stormbaan

Iedere dinsdag en donderdag vanaf 12:45

Vanaf 12:45 uur staat de stormbaan in het diepe bad klaar voor kinderen met een A-diploma. Daarnaast is er volop plezier in de waterspeeltuin, de stroomversnelling en de glijbaan.


Losse lessen overlevingszwemmen

Iedere woensdag, 10:15 – 11:00

Vanaf tweeënhalf jaar kan je kind beginnen met overlevingszwemmen. Deze lessen leren kinderen hoe ze zichzelf kunnen redden als ze onverwachts in het water vallen. Onze standaardcursussen duren 13 weken, maar tijdens de zomervakantie bieden we losse lessen aan. Dit is een uitstekende gelegenheid om te ontdekken of overlevingszwemmen geschikt is voor jouw kind, of om de vaardigheden verder te ontwikkelen. Reserveren is verplicht.


Privélessen

Tijdens de zomervakantie bieden wij ook privélessen aan voor kinderen die al zwemles bij ons volgen. Deze lessen worden gehouden in de ochtend na de reguliere zomercursus zwemlessen. De individuele lessen vinden plaats in het wedstrijdbad, waarbij de bodem voor badje 1, 2 en 3 omhoog wordt gezet. Inschrijven is mogelijk aan de receptie of telefonisch. Dit is een uitstekende kans om de zwemvaardigheid van je kind deze zomer te verbeteren met persoonlijke begeleiding!


Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.