Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad of sporthal

Dé plek voor een kinderfeestje? De Waterkanten natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardagsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminnen- of splashbalfeestje? Ook een discofeestje is ontzettend leuk voor kinderen. Met discolichten en muziek toveren we ons zwembad om tot een echte disco. Soms is er zelfs een echte dj! We hebben zelfs onderwaterscooters waarmee jij je kan uitleven! Bij ons kan je niet alleen zwembadfeestjes organiseren, maar ook in de sporthal kun je terecht! Lasergamen, bubbelvoetbal of apenkooien.. niets is te gek! Alle kinderfeestjes worden georganiseerd in samenwerking met onze vrienden van Feest44.

LET OP! Voor alle zwemfeestjes is een A-diploma is verplicht!

Bij elk verjaardagspartijtje hoort natuurlijk een feestmaal!
Daarom kunnen de kinderen voor of na het feestje genieten van Jip’s Hippomeal aan de speciaal gereserveerde verjaardag tafel. Het Jip’s Hippomeal bestaat uit een patatje met mayo en ketchup, een snack (frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets) en limonade. Een waterijsje is ook inbegrepen en kan op elk gewenst moment genuttigd worden.

Heb je vragen of wil je een kinderfeestje reserveren bij ons? Neem gerust contact op.
Een kinderpartijtje reserveren of wil je meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen. Vermeld tenminste je NAW-gegevens, telefoonnummer, wat voor feestje je wil boeken, met hoeveel kinderen en de gewenste datum. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op ! een aanvraag is nog geen reservering. Pas als je een bevestiging ontvangen hebt, is de reservering definitief.

Kinderfeestje organiseren?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.