Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad of sporthal

Website banner 1920 x 1080 8587 (4).jpg

Zwembad

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardagsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminnen- of haaienfeestje? Onder begeleiding leren kinderen zwemmen met een staart of vin. Ook een discofeestje is ontzettend leuk voor kinderen. Met discolichten en muziek toveren we ons zwembad om tot een echte disco. Soms is er zelfs een echte dj!

Sporthal

Of kies voor een actief feestje in de sporthal. Denk aan een klimfeestje, lasergamen of maak er een sport- en spelfeestje van. Allemaal leuke feestjes waarbij de kinderen vermaakt worden op een uitdagende manier en de jarige natuurlijk in het middelpunt staat. De feestjes in de sporthal kunnen ook gecombineerd worden met zwemmen, mits er op dat moment ook vrij zwemmen is in het zwembad.

Compleet verzorgd

Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.

Bij elk verjaardagspartijtje hoort natuurlijk een feestmaal!
Daarom kunnen de kinderen voor of na het feestje genieten van Jip’s Hippomeal aan de speciaal gereserveerde verjaardag tafel. Het Jip’s Hippomeal bestaat uit een patatje met mayo en ketchup, een snack (frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets) en limonade en een lolly. Dit allemaal wordt geserveerd in de Jip box. Een waterijsje is ook inbegrepen en kan op elk gewenst moment genuttigd worden.

Voor de oudere kinderen hebben wij ook kliederpatat! Dit betekent dat de kinderen hun patat op de tafel geserveerd krijgen met saus. Zij hebben uiteraard ook de keuze uit een snack, krijgen een glaasje limonade en een waterijsje. De Jip box met bijbehorende artikelen komen dan te vervallen.

Uiteraard kunnen wij op aanvraag ook een traktatie voor de kinderen regelen. Denk aan een overheerlijke taart. Informeer naar de mogelijkheden.

Spelregels
Al onze feestjes in het zwembad moeten van tevoren gereserveerd worden en zijn te boeken vanaf 6 personen. De ouders mogen gratis mee naar binnen, behalve als zij mee willen zwemmen en bij het discozwemmen. Het is mogelijk om voor of na het zwemmen te eten. Bij alle feestjes is minimaal een A-diploma verplicht, tenzij anders vermeld. Alle feestjes zijn te reserveren tijdens de openingstijden van het recreatief zwemmen, tenzij anders vermeld. In de vakanties hebben wij minder beschikbaarheid.

Heb je vragen of wil je een kinderfeestje reserveren bij ons? Neem gerust contact op.
Een kinderpartijtje reserveren of wil je meer informatie, dan kun je contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen. Vermeld tenminste je NAW-gegevens, telefoonnummer, wat voor feestje je wil boeken, met hoeveel kinderen en de gewenste datum. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op ! een aanvraag is nog geen reservering. Pas als je een bevestiging ontvangen hebt, is de reservering definitief.

Kinderfeestje organiseren?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.