Over ons

Van harte welkom bij Sportcentrum De Waterkanten.

Dé plek voor sport en recreatie in Lisse! In onze gezellige accommodatie kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Kijk hier voor ons activiteitenoverzicht. Via onderstaande links kun je meer te weten komen over Sportfondsen Lisse, onze uitgebreide faciliteiten, de keurmerken die onze kwaliteit waarborgen en onze nauwe samenwerkingen met verschillende verenigingen en partners.

Sportcentrum De Waterkanten

Sportfondsen Lisse

Sportfondsen Lisse exploiteert en beheert in opdracht van de gemeente Lisse een aantal sportaccommodaties waaronder Sportcentrum De Waterkanten en verschillende gymzalen en sportvelden. Hun missie en visie zijn gericht op het bevorderen van vitaliteit door beweging en samenwerking, met aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en inclusiviteit.


Faciliteiten De Waterkanten

Faciliteiten

Sportcentrum De Waterkanten is een multifunctionele sportlocatie. Het complex bestaat uit een zwembad, sporthal, twee gymzalen, een vergaderruimte en horecagelegenheid. De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Onze accommodatie beschikt over speciale parkeerplaatsen, gelijkvloerse en een drempelvrije entree, speciale kleedruimte en toiletten en toegang tot het water met een lift.


Keurmerken De Waterkanten

Keurmerken


In onze accommodatie streven we naar een veilige omgeving waarin bewegen centraal staat, in overeenstemming met de Gedragscode Zwembranche van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Daarnaast zijn we trots op onze keurmerken, waaronder het Keurmerk Veilig en Schoon, de Licentie Nationale Zwemdiploma's, het Groencertificaat en de erkenning als Centrum Veilige Sport Nederland, waarbij we de belangen van kinderen en hun veiligheid vooropstellen.


Buurtsportcoach Lisse

Buurtsportcoach

Sportfondsen Lisse en het Team Buurtsportcoaches streven naar vitale inwoners van de gemeente Lisse. Samen met de gemeente, verenigingen en partners zetten zij zich in voor de uitvoering van diverse sport- en beweegprogramma's, waarbij ze de behoeften en activiteiten met elkaar verbinden. Benieuwd naar hun werkzaamheden?


Header nieuw 17.jpg

Verenigingen en partners

Lees meer over de verenigingen en partners waarmee we samenwerken, inclusief links naar uitgebreide informatie en hun officiële websites.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.