Faciliteiten

Sportfondsen De Waterkanten, meer dan een zwembad.

Sportfondsen De Waterkanten in Lisse "Een multifunctioneel sport- en recreatiecomplex waar heel veel mogelijk is"

Sportfondsen De Waterkanten is een multifunctionele sportlocatie in Lisse. Het complex bestaat uit een zwembad, sporthal, twee gymzalen, een vergaderruimte en horecagelegenheid. Het zwembad in Sportcentrum De Waterkanten beschikt over een 25-meter wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad, whirlpool, stroomversnelling en een peuterbad met verschillende speeltoestellen. Tevens is er een 60 meter lange glijbaan, een lage duikplank en bij heel mooi weer is het terras geopend.

In Sportcentrum De Waterkanten bieden een grote sporthal en twee kleinere gymzalen voldoende gelegenheid voor allerlei zaalsporten. Daarbij is de sporthal voorzien van een tribune en is de hal ook geschikt voor evenementen, zoals een vlooienmarkt of voorstelling.

Het hele sportcentrum is kleurrijk ingericht en erg ruimtelijk door de grote ramen, maar ook heel sfeervol door het bollenthema. Het complex is gemakkelijk te bereiken, zowel met openbaar vervoer als met de auto en er is gratis parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het complex.

Toegankelijkheid mindervaliden
Sportfondsen De Waterkanten is goed bereikbaar en toegankelijk voor mindervaliden.
Hieronder vind je een opsomming van de verschillende faciliteiten:

  • Overdekte (ondergrondse) parkeergarage met parkeerplaatsen gereserveerd voor mindervaliden.  
  • Personenlift vanuit de parkeergarage (zowel begane grond als 1e  verdieping bereikbaar).
  • Hellingbaan waardoor de hoofdentree bereikbaar is. 
  • Naast onze draaideur is er een aparte toegangsdeur. De draaideur beschikt over een langzame "rolstoelstand".
  • Toiletten en kleedruimtes.
  • Gratis lockers (ook lage kastjes).
  • Tevens is er in het zwembad een personen tillift aanwezig en zijn er rolstoel(en) beschikbaar die gebruikt kunnen worden in het natte gedeelte van het zwembad. 

Kijk op onze homepage voor alle faciliteiten

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.