Losse lessen overlevingszwemmen

Nieuws

Losse lessen overlevingszwemmen

zwemles (53)

Vanaf de leeftijd van tweeënhalf jaar kan je kind beginnen met overlevingszwemmen. Deze lessen zijn erop gericht kinderen te leren hoe ze zichzelf kunnen redden als ze onverwachts in het water vallen.

Cursusinformatie
Onze standaardcursussen duren 13 weken, maar tijdens de zomervakantie bieden we losse lessen aan. Dit is een uitstekende gelegenheid om te ontdekken of overlevingszwemmen geschikt is voor jouw kind, of om de vaardigheden van kinderen die al een cursus hebben afgerond, verder te ontwikkelen.

Belangrijke Informatie
- Voor deelname aan de lessen wordt gebruik gemaakt van een speciaal zwemvestje. Je kunt je eigen zwemvest meenemen of er gratis eentje huren.
- Kinderen moeten minimaal tweeënhalf jaar en maximaal vier jaar oud zijn om deel te kunnen nemen.
- De lessen worden gegeven zonder het bijzijn van ouders of verzorgers.

Vanaf 1 juli is het mogelijk om de lessen te reserveren. Kom deze zomer ontdekken hoe jouw kind op een speelse en veilige manier kan leren overleven in het water!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.