Lestijden

Wanneer is er zwemles ?

Bij De Waterkanten worden de zwemlessen in verschillende groepsgroottes aangeboden. Zo kun je kiezen voor grote of kleine groepslessen of privélessen. Bij alle lessen wordt gezwommen volgens het Zwem-ABC en maakt het aantal kinderen per groep het verschil. Hierdoor kun je zelf bepalen welke zwemlessoort het beste bij je kind past. Een combinatie van lessoorten is natuurlijk ook mogelijk.

De zwemlessen worden gegeven van maandag t/m zaterdag op verschillende tijden. Het is mogelijk om meerdere keren per week zwemles te volgen. Wanneer je kind meer dan één keer per week gaat zwemmen, bestaat de kans dat je kind van verschillende instructeurs les krijgt. Wij streven er uiteraard wel naar om op bepaalde dagen zoveel mogelijk dezelfde instructeurs dezelfde groep te laten lesgeven, maar dit kunnen wij niet garanderen.

Onze zwemlesorganisatie is zo ingericht dat wanneer een kind naar een andere niveaugroep, dan blijft een kind in principe op dezelfde dag en tijd zwemmen. Mocht er toch sprake zijn van een tijdsverandering, dan gaat dit uiteraard in overleg.

Lees hier meer over

ZwemABC

Kleine groepslessen

Privéles

Lestijden

Lestijden_30082021.jpg

Starten met zwemles?

Lees hier meer over inschrijven voor zwemles.

Inschrijven
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.