Zwemles A,B,C | groepslessen
Binnen

Zwemles A,B,C | groepslessen

Haal alle nationale zwemdiploma's

Kinderen leren bij ons zwemmen volgens de methode van het zwem-ABC. Het Zwem-ABC bestaat uit drie Nationale Zwemdiploma's, nl: A, B en C en is gericht op kinderen vanaf vier jaar. De zwemdiploma's A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft, is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met het Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water.

Bij Sportcentrum De Waterkanten worden de zwemlessen op verschillende manieren aangeboden. Zo kun je kiezen voor kleine of grote groepslessen of privélessen. Bij alle lessen wordt lesgegeven volgens het Zwem-ABC en het enige verschil is de groepsgrootte. Hierdoor kun je zelf bepalen welke zwemlessoort het beste bij je kind past.

De zwemlessen worden van maandag t/m zaterdag op verschillende tijden aangeboden. Het is mogelijk om meerdere keren per week zwemles te volgen. Wanneer je kind meer dan één keer per week gaat zwemmen, bestaat de kans dat je kind van verschillende instructeurs les krijgt. Hoewel wij dit niet kunnen garanderen, streven wij ernaar om op bepaalde dagen dezelfde instructeurs te laten lesgeven. Meer informatie over de lestijden vind je hier.

Groepslessen
Voor het A en B diploma is het mogelijk om van maandag t/m zaterdag groepslessen van 45 minuten te volgen. Voor het C-diploma wordt lesgegeven op: dinsdag, woensdag, of zaterdag.

De lesgroepen voor A bestaan uit 12 tot 15 kinderen (met uitzondering van de startgroep, hier zitten maximaal 8 kinderen in). De groepslessen voor het B en C diploma bestaan uit maximaal 15 kinderen.

Kleine groepslessen
Daarbij bieden wij de mogelijkheid om voor het A en B diploma in kleine groepjes te lessen. Dit zijn lessen van 30 minuten met maximaal vijf kinderen per groep.

Privélessen
Voor het A-diploma worden op woensdag- en vrijdagmiddag ook privélessen gegeven. Deze lessen duren 30 minuten en deze groepjes bestaan uit maximaal twee kinderen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.