Zwemlessen tijdens de sluiting van het zwembad

Zwemlessen tijdens de sluiting van het zwembad

Vanaf 18 juli t/m begin december

Zwemlessen tot de zomervakantie:

De zwemlessen zullen tot de zomervakantie (t/m 9 juli) gewoon doorgaan in De Waterkanten. In de week van 11 t/m 17 juli worden er géén zwemlessen aangeboden.

Zomerlessen:

Gedurende de zomervakantie (vanaf 18 juli) worden er extra zwemlessen aangeboden in (buiten) zwembad De Vosse in Hillegom. Deze lessen worden gegeven op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend om 8:30 uur en 9:15 uur. Lessen kunnen aangeschaft worden via onze webshop.

Zwemlessen na de zomervakantie:

Per 29 augustus (let op! Dit is één week later dan dat de scholen in Lisse weer beginnen) zullen de zwemlessen weer opgestart worden in Hoofddorp (SKWA) en Nieuw Vennep (De Estafette). De lessen zullen volgens het volgende schema hieronder aangeboden worden. Wij hebben ons best gedaan om de lessen zoveel als mogelijk op dezelfde tijd en dag aan te kunnen bieden op de andere locaties. Dit is grotendeels gelukt, in het rood staat aangegeven bij welke tijden dit niet gelukt is. Mocht jouw tijd er in het rood tussen staan dan wordt er contact met je opgenomen om een andere dag te bepalen.

Let op! Wij zullen vanaf 20 juni zelf contact op gaan nemen. Wij hebben die tijd nodig om het systeem hiervoor in te richten. Eerder zelf bellen heeft daarom geen zin omdat wij dan nog geen overzicht hebben van alle groepen.

Lesgroepen SKWA en Estafette

Wij kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt, hieronder vind je de meest gestelde. Mocht je hier andere vragen over hebben dan kan je een mail sturen.

FAQ Tijdelijke sluiting | zwemlessen

Wij houden rekening met een periode van 4,5e maand. Dit houdt in dat wij begin december weer open kunnen gaan.

Per 29 augustus (let op, dit is één week later dan dat de scholen weer beginnen in Lisse!) gaan wij zwemlessen aanbieden in Nieuw Vennep en Hoofddorp. Deze zullen dan via ons verlopen en door onze instructeurs gegeven worden. Beide accommodaties zijn 13 minuten rijden vanaf de Waterkanten. Wij zullen iedereen hier zo snel mogelijk over informeren.

De leskaarten zullen op de normale manier verlengd worden en de lessen zullen op dezelfde manier worden afgehandeld als in Lisse. Ook afmelden en inhalen is mogelijk.

In de eerste week van de zomervakantie (11 t/m 17 juli) zullen er geen zwemlessen gegeven worden, in deze week zal er wel extra vrijzwemmen aangeboden worden. Van 18 t/m 21 augustus worden er zomerlessen aangeboden in Hillegom (buitenbad). Deze lessen worden gegeven op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend om 8:30 en 9:15 uur. Zomerlessen kunnen via onze webshop aangekocht worden. In de week van 22 t/m 28 augustus zijn er geen zwemlessen. Vanaf 29 augustus worden de zwemlessen in Hoofddorp en Nieuw Vennep gegeven.

Wij streven ernaar om tot aan het moment van sluiting zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om af te zwemmen. Er wordt geïnventariseerd welke kinderen hiervoor in aanmerking komen en dit wordt gecommuniceerd met de desbetreffende ouders/verzorgers.

Ook wanneer wij lesgeven in de andere accommodaties kan er afgezwommen worden. Dit zal dan echter wel tijdens de les zijn.

Als je tijdelijk stopt dan zullen wij de leskaart bevriezen. Na heropening kan de leskaart dan weer geactiveerd worden.

Wil je helemaal stoppen dan kan je het tegoed voor de openstaande lessen terugkrijgen. Vul hiervoor dit formulier in.

Ja dit kan, wij bevriezen de leskaart en laten je kind in de huidige lesgroep staan. Zodra wij weer open kunnen, dan kan je kind weer instromen in de huidige lesgroep.

Mocht je kind in de tussentijd ergens anders gezwommen hebben, dan is het wel noodzakelijk dat hij/zij komt voorzwemmen om het niveau te bepalen.

Nee, niet als je kind nergens anders les heeft gehad. Hij/zij kan dan weer instromen in het oude niveau.

Ja, als je ergens anders dan bij ons (in SKWA of Estafette) hebt gezwommen.

Natuurlijk willen wij heel graag dat alle kinderen kunnen blijven zwemmen via onze organisatie, maar wij begrijpen het wanneer dit logistiek niet haalbaar is. Je kunt dan dit retourformulier invullen en het resterende deel van de leskaart zal geretourneerd worden.

Ja, ook in de andere accommodaties kunnen kinderen starten met zwemles. Het oproepen van kinderen verloopt volgens inschrijfdatum en zodra er plek is, ontvang je hier bericht over.

Wil je je kind alsnog van onze wachtlijst afhalen, dan vragen wij je dit aan ons kenbaar te maken. Wil je op een later moment toch weer in De Waterkanten zwemles volgen, dan komt je kind weer opnieuw op de wachtlijst. Mocht het in de tussentijd al ergens anders gestart zijn, dan moet je kind voorzwemmen om zo te bepalen in welk niveau hij/zij kan instromen.

Ja, hiervoor dien je dit retourformulier in te vullen. Het inschrijfgeld zal dan geretourneerd worden (er wordt geen contant geld teruggegeven).

Let op: De plek op de wachtlijst gaat hiermee verloren. Besluit je later toch bij ons te komen zwemmen dan kom je onderaan de wachtlijst te staan, tenzij je kind inmiddels al zwemles ergens anders heeft gevolgd. Dan moet er voorgezwommen worden om te bepalen welk niveau hij/zij heeft.

Dit kan per pin of online via de webshop. Wij zullen geen contant geld meer aannemen.

Nee, hier hebben wij helaas geen mogelijkheden voor. Wij verwijzen je naar omliggende accommodaties zoals in SKWA, De Wasbeek, Aquamar

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.