Volg nu alle aquasporten met de meerbadenkaart Aquasportief!

Nieuws

Volg nu alle aquasporten met de meerbadenkaart Aquasportief!

Extra productpagina.jpg

Vandaag naar Floatfit®, morgen naar Aquajogging en overmorgen naar Aquabootcamp? Met de meerbadenkaart Aquasportief hoef je nooit meer te kiezen. Hoe leuk is dat?

Een aquasport beoefenen draagt bij aan uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie en vetverbranding. Iedere les heeft zijn eigen specifieke kenmerken maar, uiteraard staat plezier en ontspanning voorop. Tegen één en dezelfde prijs kun je nu alle aquasporten beoefenen en uitproberen.

Het aanbod aquasporten bestaat uit:

Aquabootcamp

Aquavitaal/50-fit zwemmen

Aquajogging

Astma/COPD zwemmen

Aquatrim

Conditiezwemmen

Floatfit

Medische indicatie


Overige meerbadenkaarten aquasporten

Heb je al een meerbadenkaart van één van de bovenstaande activiteiten? De meerbadenkaart Aquasportief vervangt de losse meerbadenkaarten voor al onze aquasportactiviteiten. Het verlengen van oude meerbadenkaarten is daarom niet meer mogelijk. Schaf voor alle aquasporten de badenkaart Aquasportief aan in onze webshop of aan de balie. Heb je een meerbadenkaart voor Banenzwemen, Aquasoos/Seniorenfit of Ouder en kind zwemmen? Deze kun je verlengen via jouw huidige account.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.