Binnen

Snuffelduik

Maak kennis met duiken

Maak kennis met duiken!

Wil jij ook wel eens weten hoe het is om lang onder water te blijven? Oftewel hoe persluchtduiken gaat? Dit kan nu in het zwembad, want wij organiseren in samenwerking met Atlantis Watersport een snuffelduik. Je begint met een korte introductie over duiken en enkele basistechnieken. Vervolgens ga je in het zwembad onder water. Na een paar simpele oefeningen kan je onder toezicht rondzwemmen en voelen hoe het is om gewichtloos te zijn.

Deze snuffelduik wordt een aantal keer per jaar georganiseerd (over het algemeen op zaterdagmiddag) en de data worden hier gepubliceerd. Op dit moment zijn er nog geen data ingepland voor 2022.

De 1e groep duikt van 16.00 – 17.00 uur.
Bij meer dan 7 aanmeldingen duikt de 2e groep van 17.00 – 18.00 uur.

Om deel te nemen aan de snuffelduik, dienen kinderen minimaal 8 jaar te zijn en is een A-diploma verplicht.

Aanmelden voor een snuffelduik kan via onze webshop en hierna ontvang je een bevestiging. Voordat gestart wordt met de snuffelduik dient er een medische verklaring ondertekend te worden. 

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.