Gratis zwemmen met de lespas

Gratis zwemmen met de lespas

Zelf oefenen

Gratis vrij zwemmen
Kinderen die bij ons zwemles volgen, kunnen met een geldige lespas gratis vrij zwemmen (ook in de basisschoolvakanties). Dit geldt ook voor kinderen die tijdelijk op de wachtlijst staan van B, C en zwemvaardigheid.

Spelregels

  • Voor het vrij zwemmen geldt dat wanneer je kind nog geen diploma heeft, er een betalende volwassene* mee het water in moet (één op één).
  • Ook zijn zwemvleugels of zwemvestje verplicht voor kinderen zonder diploma.
  • Kinderen zonder diploma mogen niet in het 25-meterbad zwemmen, behalve tijdens het "zelf oefenen".

*Tijdens de gezinsplons op zondag geldt dat kinderen, ook al zijn ze in het bezit van een diploma, altijd begeleid moeten worden door een betalende volwassene*.

Het gratis zwemmen en oefenen in het wedstrijd bad is niet van toepassing wanneer het zwembad geopend is tijdens feestdagen en i.c.m. andere acties of kortingen.

Zelf oefenen in het wedstrijdbad
Speciaal voor kinderen zonder diploma is er op zondag van 10.00 – 12.30* uur gelegenheid om te oefenen in het diepe bad. Het oefenen, in het 25-meterbad, dient altijd onder toezicht van een betalende volwassene* te gebeuren, 1 op 1 in het water (wanneer je met twee kinderen zonder diploma bent, moet er dus één kind op de kant wachten).

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.