Gratis zwemmen met de lespas

Gratis zwemmen met de lespas

Zelf oefenen

Gratis zwemmen
Op vertoon van een geldige lespas kunnen kinderen gratis zwemmen tijdens het recreatief zwemmen (ook in de zomervakantie). Ook voor kinderen die tijdelijk op de wachtlijst staan van B, C en zwemvaardigheid is dit mogelijk.

Indien een kind nog geen diploma heeft, is het verplicht dat er een betalende volwassene* mee het water in gaat (één op één). Tevens zijn zwemvleugels of zwemvestje verplicht voor kinderen zonder diploma en mogen zij niet in het 25-meterbad zwemmen, m.u.v. onderstaande.

Op zondag tussen 10.00 – 12.00 uur is de gezinsplons. Tijdens de gezinsplons geldt dat kinderen, ook al zijn ze in het bezit van een diploma, altijd begeleid moeten worden door een betalende volwassene*.

Het gratis zwemmen en oefenen in het wedstrijd bad is niet van toepassing wanneer het zwembad geopend is tijdens feestdagen.

Zelf oefenen
Speciaal voor kinderen zonder diploma is er op zondag van 11.00 – 12.30* uur gelegenheid om te oefenen in het diepe bad. Het oefenen, in het 25-meterbad, dient altijd onder toezicht van een betalende volwassene* te gebeuren, 1 op 1 in het water (wanneer je met twee kinderen zonder diploma bent, moet er dus één kind op de kant wachten).

*Openingstijden kunnen afwijken vanwege de coronamaatregelen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.