Binnen

Gezinsplons

Samen plezier hebben

Met de familie zwemmen is gezellig, gezond én goed voor het bijhouden of trainen van de zwemvaardigheid. Tijd voor elkaar, tijd voor waterpret!

Samen genieten
Familiezwemmen is echte quality time! Geniet samen met je dreumes, je nichtje of je oma. Weer of geen weer, zwemmen kan altijd.

Iedereen is welkom
Familiezwemmen is geschikt voor jong en oud. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Op zondagochtend is er speciaal voor gezinnen met jonge kinderen de gelegenheid om recreatief te zwemmen. Het gehele zwembad is dan beschikbaar! 

Er liggen diverse spelmaterialen in het water en ook de duikplank is open. De gezellige kindermuziek op de achtergrond maakt het allemaal nog gezelliger. Spetterend zwemplezier voor iedereen!

Tijdens de gezinsplons geldt dat de kinderen altijd onder begeleiding van een volwassene komen zwemmen en dat kinderen zonder diploma zwembandjes dragen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
4,95
10-badenkaart
44,55
Kinderen tot één jaar
0,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.