Vrij zwemmen voor gezinnen (gezinsplons)
Binnen

Vrij zwemmen voor gezinnen (gezinsplons)

Samen plezier hebben

Met de familie zwemmen is gezellig, gezond én goed voor het bijhouden of trainen van de zwemvaardigheid. Tijd voor elkaar, tijd voor waterpret!

Samen genieten
Familiezwemmen is echte quality time! Geniet samen met je dreumes, je nichtje of je oma. Weer of geen weer, zwemmen kan altijd.

Voor wie
De gezinsplons is bedoeld voor ouders (volwassenen) die samen met hun kinderen willen zwemmen. Kinderen met een diploma die zelfstandig willen komen zwemmen, kunnen terecht van 13.00 - 16.00 uur of op woensdag -en vrijdagmiddag.

Wat
Op zondagochtend is het hele zwembad beschikbaar! Er liggen diverse spelmaterialen in het water en ook de duikplank is open. De gezellige kindermuziek op de achtergrond maakt het allemaal nog gezelliger. Spetterend zwemplezier voor iedereen!

Spelregels
Tijdens de gezinsplons geldt dat de kinderen altijd onder begeleiding van een volwassene komen zwemmen en dat kinderen zonder diploma zwembandjes dragen.

Kinderen die bij De Waterkanten zwemles volgen en in het bezit zijn van een geldige lespas, hebben gratis toegang op vertoon van een zwemlespas* i.c.m. een betalende volwassene.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
5,75Bestellen
10-badenkaart
51,75Bestellen
25-badenkaart
115,00Bestellen
Kinderen tot één jaar
0,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.