Diplomazwemmen

Diplomazwemmen

Tijd voor een feestje !

Coronamaatregelen.

Houd er rekening mee dat je vanaf 6 november een coronatoegangsbewijs nodig hebt in onze accommodatie. Lees hier meer over de maatregelen.

Tevens is er per 13 november geen publiek meer toegestaan bij sport -en zwemactiviteiten, dus ook niet bij het diplomazwemmen.


  • Kinderen die in aanmerking komen voor het diplomazwemmen krijgen een diplomabrief mee van de zweminstructeur. Dit formulier lever je in bij de receptie van het sportcentrum en ook dienen dan de kosten voor het diplomazwemmen te worden voldaan. Zorg ervoor dat op dit formulier de juiste naam en geboortedatum staat, want dit zijn de gegevens die overgenomen worden op het diploma.
  • Let op ! om af te mogen zwemmen, moeten kinderen ook met kleding aan kunnen zwemmen. Dit wordt regelmatig geoefend, maar het wil niet zeggen dat wanneer een kind een briefje krijgt om met kleding aan te oefenen, dat hij of zij ook mag afzwemmen!
  • Na het afzwemmen stromen kinderen niet automatisch door naar de lessen voor het volgende diploma. Voor eventuele vervolglessen, dien je zelf je kind aan te melden. In veel gevallen kan er zelfs de week erop al verder gezwommen worden op dezelfde dag en tijd. In sommige gevallen is er een wachtlijst en hiervoor geldt dat wij zo snel mogelijk contact opnemen wanneer er plek is in de gewenste lesgroep.
  • Om het diplomazwemmen goed te laten verlopen vragen wij je om 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Per 13 november mogen er geen toeschouwers meer aanwezig zijn bij het diplomazwemmen.
  • Tijdens het diplomazwemmen is ook het onderdeel "gekleed zwemmen". Vergeet de tas voor de natte kleding niet.
  • Wellicht ten overvloede, maar in het zwembad is buitenschoeisel niet toegestaan. Bij onze receptie zijn overschoentjes te koop.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.