De hele zomer spetterend zwemplezier in De Waterkanten

Nieuws

De hele zomer spetterend zwemplezier in De Waterkanten

Website banner 1920 x 1080 8584 (2).jpg

Kom tijdens de zomervakantie lekker zwemmen en blijf fit of geniet van spetterend plezier

Tijdens de zomervakantie voor Regio Midden (19 juli t/m 29 augustus) is er een zomerrooster van toepassing bij Sportcentrum De Waterkanten.

In het rooster is gedurende de zomer meer gelegenheid voor vrij zwemmen, maar ook gaan bijna alle aquasporten door. Wel zijn de tijden iets anders dan je gewend bent. Met je geldige meerbadenkaart kun je tijdens de zomerperiode deelnemen aan alle aquasporten (m.u.v. floatfit).
Misschien hét moment om eens iets anders te proberen.

Kinderen die zwemles bij ons volgen en een geldige lespas hebben of op de wachtlijst staan, mogen op vertoon van de lespas gratis komen zwemmen wanneer zij onder begeleiding van een betalende volwassene komen.

Voor banenzwemmers is er de hele zomer in de ochtend van ma t/m vr tussen 08.00 – 12.00 uur voldoende gelegenheid om op je eigen tempo een baantje te trekken. En natuurlijk vergeten we de kleintjes niet, want op ma, do en vrijdag is er ouder en kind zwemmen.

Tijdens de zomervakantie stoppen de reguliere zwemlessen, maar er worden wel zomerzwemlessen georganiseerd. Kinderen kunnen zo op niveau blijven of zelfs wel een eindsprintje naar het diploma trekken. Meer informatie vind je op de website.

Vanwege de coronamaatregelen, blijft het noodzakelijk om te reserveren voor onze activiteiten. Dit kan via de webshop op www.dewaterkanten.nl Houd bij je bezoek ook rekening met de geldende maatregelen. Lees hier meer over Corona en je bezoek aan onze accommodatie.

Wij hopen je na de zomer weer te mogen begroeten voor een sportieve start van het nieuwe seizoen. En voor nu wensen wij je een hele fijne vakantie toe!

Kijk hier voor ons zomerrooster.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.