Vanaf 25 sept. niet meer reserveren, wel een coronatoegangsbewijs verplicht in horeca

Nieuws

Vanaf 25 sept. niet meer reserveren, wel een coronatoegangsbewijs verplicht in horeca

dewaterkanten.jpg

Vanaf 25 september hoef je niet meer te reserveren en kun je zonder registratie komen zwemmen! Wel heb je in onze horeca een coronatoegangsbewijs nodig.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is het vanaf 25 september niet meer nodig om te reserveren voor onze activiteiten. Reserveer tot die tijd dus nog wel via onze webshop.

LET OP ! M.u.v. de activiteit floatfit, aquabootcamp en medische indicatie. Hiervoor vragen wij je om nog wel te reserveren i.v.m. het beperkt aantal plaatsen.

  • Wanneer je al een reservering had voor een activiteit na 25 september is dat geen probleem, je bent van harte welkom en je eventueel aangekochte e-ticket is uiteraard gewoon geldig. Je dient deze alleen wel bij de kassa af te waarderen.
  • Voor het recreatief zwemmen op zondag 26 september hebben wij de reserveringsmodule nog aan laten staan, maar je bent ook zonder reservering van harte welkom op de aangegeven tijdssloten.

Wij zijn blij dat wij de bezoekersaantallen weer los kunnen laten, maar hopen natuurlijk dat je de algemene adviezen in acht neemt:

  • Geef elkaar de ruimte: 1,5 meter afstand is veilig, niet verplicht;
  • Was je handen;
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen;
  • Schud geen handen;
  • Doe een zelftest als jij je begeeft onder grotere groepen mensen.

Horeca

Ben je van plan om iets te nuttigen in onze horeca, dan is een coronatoegangsbewijs* verplicht. Vergeet deze dus niet mee te nemen.

Het afhalen van consumpties om mee te nemen is mogelijk zonder coronatoegangsbewijs, maar deze dienen elders (buiten de accommodatie) te worden genuttigd.

Het coronatoegangsbewijs (via app of geprint) is voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht. Vanaf 14 jaar i.c.m een identiteitsbewijs;

Heb je geen coronatoegangsbewijs* dan dient de centrale hal als wachtruimte waar je plaats kan nemen.

*Het coronatoegangsbewijs: vaccinatiebewijs, hersteld van corona of een negatieve coronatest.

Reserveer hier

t/m 25 september verplicht

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.