Binnen

Vrij zwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrij zwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrij zwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid.

Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassen en dienen wel bandjes dragen en mogen (helaas) nog niet in het diepe wedstrijdbad, m.u.v. zondagochtend tussen 10:00 - 12:00 tijdens het extra oefenen.

Vrij zwemmen in de schoolvakantie
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Kijk hier voor meer informatie
.
Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Extra

  • Op zondagochtend is het zwembad speciaal "gereserveerd" voor gezinnen (dus volwassenen die met -jonge- kinderen komen zwemmen). Het is dan van 10:00-12:30 uur ook mogelijk om in het wedstrijdbad te oefenen.
  • Zondagmiddag is het zwembad beschikbaar voor alle leeftijden en ook voor kinderen (die in het bezit zijn van een diploma) die zelfstandig kunnen zwemmen.
  • Voor alle kinderen die zwemles bij ons volgen is de entree gratis, mits ze onder begeleiding van een volwassene komen. Neem je lespas dus mee en toon deze bij de receptie!
  • Wil je niet in de rij staan? koop dan je kaartje online. Dit kan in onze webshop.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
5,75Bestellen
10-badenkaart
51,75Bestellen
25-badenkaart
115,00Bestellen
Kinderen tot één jaar
0,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.