Binnen

Discozwemmen

Een DJ, zwemmen, spetteren en dansen

Grote lichten uit, muziek en discolichten aan! Tijdens discozwemmen toveren we ons zwembad om tot een discotheek. Door onze speakers klinken de laatste hits. Op sommige avonden is er zelfs een echte dj aanwezig. Zwemmen wordt zo nog leuker! Kan je het weekend beter inluiden?

Geschikt voor:

  • Kinderen met minimaal een A-diploma
  • Kinderen van 5 t/m 14 jaar

Kinderfeestje
Zoek je dé plek voor een spetterend kinderfeestje? Kom met alle kids naar het zwembad! Hier kun je samen genieten van een fantastisch zwemfeest. Voorafgaand aan dit spetterende feestje kan een heerlijk hippomeal geserveerd worden of kies voor "kliederpatat". Lees hier meer over de kinderfeestjes.

In verband met het beperkt aantal plaatsen, vragen wij je om te reserveren via de webshop. Het is uiteraard ook mogelijk om bij de receptie een kaartje te kopen, maar vol = vol.

Reserveer hier voor het discozwemmen

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
7,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.