Kinderfeestje | Discozwemmen
Binnen

Kinderfeestje | Discozwemmen

Grote lichten uit, discolichten aan!

Discofeestje voor je kind? Top idee! Op onze speciale discoavonden toveren we ons zwembad om tot een echte disco. De laatste hits knallen door de ruimte. Grote lichten uit, discolichten aan!

Compleet verzorgd uitje
Ook voor ouders is een discofeestje ideaal. Het uitje is compleet verzorgd met eten en drinken, dus over de organisatie hoef je je geen zorgen te maken. Geen rommel, geen stress.

Geschikt voor:

  • Kinderen met een A-diploma
  • Kinderen van 5 t/m 14 jaar

Bij elk verjaardagspartijtje hoort natuurlijk een feestmaal!
Daarom kunnen de kinderen voor het feestje genieten van Jip’s Hippomeal aan de speciaal gereserveerde verjaardagstafel. Het Jip’s Hippomeal bestaat uit een patatje met mayo en ketchup, een snack (frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets) en limonade. Dit allemaal wordt geserveerd in de Jip box. Een waterijsje is ook inbegrepen en kan op elk gewenst moment genuttigd worden.

Voor de oudere kinderen hebben wij ook kliederpatat! Dit betekent dat de kinderen hun patat op de tafel geserveerd krijgen met saus. Zij hebben uiteraard ook de keuze uit een snack, krijgen een glaasje limonade en een waterijsje. De Jip box met bijbehorende artikelen komen dan te vervallen.

Uiteraard kunnen wij op aanvraag ook een traktatie voor de kinderen regelen. Denk aan een overheerlijke taart. Informeer naar de mogelijkheden.

Spelregels
Al onze feestjes in het zwembad moeten van tevoren gereserveerd worden en zijn te boeken vanaf 6 personen. De ouders mogen gratis mee naar binnen, behalve als zij mee willen zwemmen. Meezwemmen is niet toegestaan bij het discozwemmen. Het is mogelijk om voor of na het zwemmen te eten. Bij alle feestjes is minimaal een A-diploma verplicht, tenzij anders vermeld. Onder voorbehoud zijn alle feestjes te reserveren tijdens de openingstijden van het recreatief zwemmen. In de vakanties hebben wij minder beschikbaarheid.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Discofeestje (p.p. zonder eten)
7,00
Discofeestje (p.p. inclusief eten), minimaal 6 kinderen
13,90
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.