Recreatief (banen)zwemmen voor volwassenen
Binnen

Recreatief (banen)zwemmen voor volwassenen

Lekker op je eigen tempo

Zwemmen biedt niet alleen een scala aan fysieke voordelen, maar het is ook een uitstekende manier om te ontspannen, vooral voor volwassenen. Dus, als je de hectiek van het dagelijks leven even wilt ontvluchten, is recreatief (banen)zwemmen de perfecte keuze. Recreatief (banen)zwemmen doe je in je eigen tempo, op je eigen manier en met je eigen doel. Op een tijd die jou uitkomt. Samen of alleen.

Zwemmen is voor iedereen
Ben je aan het revalideren of heb je gevoelige gewrichten? Wil je weer fit worden? Ook dan is zwemmen uitermate geschikt. In het water is de schokbelasting minimaal. Jong, oud, fit of minder fit: zwemmen is voor iedereen. Ook voor jou!

Tijdens het recreatief (banen) zwemmen voor volwassenen liggen er een beperkt aantal lijnen in het water. E.e.a. wordt afgestemd op het aantal personen dat daadwerkelijk banen wil zwemmen.

Op maandag kan vanaf 21:30 uur gebruik gemaakt worden van het recreatieve gedeelte van het bad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
5,75Bestellen
10-badenkaart
51,75Bestellen
25-badenkaart
115,00Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.