Binnen

Aquagym

Fitness in water

Fit worden in het water kan bij Sportcentrum De Waterkanten op verschillende manieren. Van banen zwemmen tot aqua sportieve groepslessen.

Met behulp van verschillende materialen kunnen specifieke spiergroepen getraind worden. Deze apparaten worden bevestigd aan de rand van het zwembad, waardoor je in het water kunt blijven. Dus vanaf nu kun je ook tijdens het banen zwemmen een total workout doen.

Met behulp van instructiekaarten wordt uitgelegd hoe een oefening uitgevoerd moet worden. Zwemmers kunnen hierdoor op hun eigen niveau en op een zelf gekozen moment de oefeningen uitvoeren. Uiteraard kunnen onze medewerkers, indien nodig, eventuele vragen beantwoorden.

Het concept is voor zwemmers van alle leeftijden met uiteenlopende doelstellingen. Ook bij de uitvoering van deze oefeningen heb je namelijk profijt van de eigenschappen van het water. Zo kan het ondersteunend werken of juist zorgen voor meer weerstand.

De fitnessapparatuur is van ma t/m vr tussen 07.00 – 09.00 uur en van 11.30 – 13.00 uur vrijblijvend te gebruiken.*

Natuurlijk blijft het op deze tijden ook mogelijk om banen te zwemmen. Maar het uitvoeren van de oefeningen kan een leuke onderbreking zijn van het banen zwemmen. Ook voor mensen die aan het revalideren zijn, kan het een aanvulling zijn op een reeds bestaand (sport)programma.

*Naast het zwemkaartje voor het banenzwemmen, zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
5,75Bestellen
10-badenkaart
51,75Bestellen
25-badenkaart
115,00Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.