Binnen

Aquasoos

Blijf in beweging!

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Het sporten in water heeft veel voordelen. Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal. Je spieren, botten en gewrichten blijven soepel. De meeste lessen zijn op muziek, om het tempo van de oefeningen aan te geven. Je kunt ontspannen werken aan jouw lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht; dus aan een gezonde toekomst! De lessen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs. Zij volgen regelmatig lessen om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Inhoud van de activiteit

Aquafit Senioren is een zweminstuif voor de oudere zwemmer!

Iedere dinsdagochtend worden gedurende 1½ uur de volgende activiteiten aangeboden:

  • watergymnastiek, allerlei bewegingsoefeningen in het water waardoor spieren en gewrichten soepel blijven
  • aanleren en verbeteren van de zwemslagen
  • bewegen op muziek

Tussendoor wordt gezamenlijk in de zwemzaal gepauzeerd om een kopje koffie/thee te drinken en om even gezellig bij te kletsen.

Deelnemen aan Aquafit Senioren zorgt voor zowel geestelijke als lichamelijk ontspanning. Naast het soepel houden van spieren en gewrichten is het vooral een gezellige activiteit!

Doe ook mee!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad (inclusief koffie/thee)
9,35
10-badenkaart (inclusief koffie/thee)
84,05
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.