Zeemeermin zwemles

Nieuws

Zeemeermin zwemles

Zeemeerminnencursus - extra.jpg

Altijd al willen zwemmen als een zeemeermin (of haai)?

Op de volgende data wordt weer een een workshop zeemeermin zwemmen georganiseerd.

Het zeemeerminzwemmen is op zaterdagmiddag van 16.00 - 17.30 uur en op de volgende data staat er zeemeermin zwemmen ingepland:

  • In verband met de tijdelijke sluiting van het zwembad zullen er vanaf januari 2023 weer data vermeld gaan worden

Bij minimaal 4 deelnemers gaat een zeemeermin zwemles door. Wanneer er te weinig reserveringen voor een datum zijn, dan wordt je uiteraard benaderd om een nieuwe datum te bespreken.

Aanmelden is verplicht en reserveren en betalen kan via onze tickets & reserveren. Pas wanneer je een bevestiging ontvangen hebt, is de reservering definitief.

Kosten

€ 22,35 p.p.

Dit is inclusief instructie, gebruik van vin en staart, pauzedrankje en diploma.

Reserveer direct

LET OP ! Vanwege een storing, komen sommige e-tickets en reserveringsbevestigingen niet aan (met name in de gmail accounts), maar wanneer je een account hebt aangemaakt, kun je de e-tickets via mijn profiel > historiek en overzichten > mijn e-tickets, altijd terug vinden.

Tevens kan onze receptiemedewerker op basis van het aankoopbewijs (bankoverschrijving) het e-ticket alsnog voor je terug vinden, waarmee je toegang tot het zwembad krijgt

Onze excuses voor dit ongemak.

Reserveren en betalen kan via onze webshop. De workshop is van 16.00 - 17.30 uur

Meer informatie

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.