Update herstelwerkzaamheden 8/11

Nieuws

Update herstelwerkzaamheden 8/11

Header productpagina.jpg

8/11. De herstelwerkzaamheden hebben helaas vertraging opgelopen waardoor de opleverdatum verplaatst is.

Beste bezoekers,

Via deze weg willen wij jullie graag informeren over de voortgang van de herstelwerkzaamheden in zwembad De Waterkanten. Hiernaast vinden jullie wat praktische informatie omtrent de zwemlessen en de doelgroepen.

Voortgang werkzaamheden
Al het sloopwerk is achter de rug en de tegelzetter is inmiddels begonnen met het tegelen van de verschillende baden. Het begint gelukkig weer een beetje op een zwembad te lijken! Helaas hebben diverse werkzaamheden meer tijd gekost dan vooraf was ingeschat. Dit is te verklaren doordat diverse onderaannemers met capaciteitsproblemen te kampen hadden. Verder zijn er werkzaamheden bijgekomen die niet opgenomen waren in de planning maar die wel uitgevoerd dienden te worden om tot een goed eindresultaat te komen.

Planning en opening
Door bovengenoemde oorzaken zal daarom de originele openingsdatum van 5 december niet gehaald worden. De aangepaste planning geeft nu aan dat het zwembad op 23 december 2022 opgeleverd zal worden door de aannemer. Zonder verdere tegenslagen zal dit betekenen dat het zwembad direct na de kerst (27 december) weer open zal gaan. Echter, de planning zit op dit moment erg strak in elkaar en daarnaast zitten er nog enkele risico’s in de planning. Zo moet de waterkwaliteit bijvoorbeeld op orde zijn voordat het zwembad geopend mag worden. Wanneer uit de bemonstering zou blijken dat dit niet het geval is dan levert dit zomaar een vertraging van 8 tot 10 dagen op. De kans is dus ook aanwezig dat het zwembad later pas open gaat.

Zwemlessen
Tot aan de kerstvakantie zullen de zwemlessen door blijven gaan in Hoofddorp en Nieuw Vennep. Let op, zaterdag 24 december worden er géén zwemlessen gegeven! Ook in de periode tussen kerst en oud en nieuw worden er géén zwemlessen gegeven. Ervan uitgaande dat de huidige planning gehaald wordt, zullen de zwemlessen vanaf maandag 2 januari weer in De Waterkanten gegeven worden. Wij zullen de ouders hierover op een later moment nog apart informeren.

Kerstvakantie
Met de huidige planning zullen wij in de kerstvakantie weer open gaan. Wij zullen starten met ons vertrouwde vakantierooster. Hierin wordt altijd extra recreatief zwemmen aangeboden en is er in de ochtenden ruimte gemaakt voor verschillende doelgroepen. Op onze site zal het rooster binnenkort te vinden zijn.

Doelgroepen
Vanaf 9 januari zal het reguliere rooster weer ingaan. Alle meerbadenkaarten zullen worden verlengd met de periode dat het zwembad gesloten is geweest. In de kerstvakantie worden er in de ochtend een aantal doelgroepen aangeboden. Op onze site zal zowel het reguliere rooster als het rooster voor de kerstvakantie binnenkort te vinden zijn.

Tot slot
Wij betreuren het ten zeerste dat er vertraging opgelopen is, het liefste zouden wij iedereen morgen weer in het bad willen verwelkomen. Echter, het is in ieders belang dat het zwembad kwalitatief goed hersteld wordt zodat we deze problemen nu eens en voor altijd achter ons kunnen laten. Voor alle gebruikers is het even doorbijten dus, wij vertrouwen erop dat we nu verder geen tegenslagen meer tegen zullen komen.

Mochten er nog vragen zijn dan kan je, per voorkeur via mail, contact met ons opnemen: sportfondsenlisse@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.