Coronatoegangsbewijs verplicht in horeca sportcentrum

Nieuws

Coronatoegangsbewijs verplicht in horeca sportcentrum

Coronatoegangsbewijs.jpg

Vanaf 25 september is ook in onze horecagelegenheid een coronatoegangsbewijs verplicht

Horeca

Ben je van plan om iets te nuttigen in onze horeca, dan is een coronatoegangsbewijs* verplicht. Vergeet deze dus niet mee te nemen. (Dit geldt ook voor toeschouwers van sportactiviteiten).

Het afhalen van consumpties om mee te nemen is mogelijk zonder coronatoegangsbewijs, maar deze dienen elders (buiten de accommodatie) te worden genuttigd.

Het coronatoegangsbewijs (via app of geprint) is voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht. Vanaf 14 jaar i.c.m een identiteitsbewijs;

Heb je geen coronatoegangsbewijs* dan dient de centrale hal als wachtruimte waar je plaats kan nemen.

*Het coronatoegangsbewijs: vaccinatiebewijs, hersteld van corona of een negatieve coronatest.


Algemeen

Vanaf 25 september is het niet meer nodig om te reserveren voor onze activiteiten. M.u.v. floatfit, aquabootcamp medische indicatie en discozwemmen i.v.m. het beperkt aantal plaatsen.

Reeds gemaakte reserveringen blijven uiteraard geldig. Het e-ticket kan gewoon gebruikt worden, maar deze dien je bij de kassa af te waarderen.

Maatregelen;

Wij zijn blij dat wij de bezoekersaantallen weer los kunnen laten, maar hopen natuurlijk dat je de algemene adviezen in acht neemt:

  • Geef elkaar de ruimte: 1,5 meter afstand is veilig, niet verplicht;
  • Was je handen;
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen;
  • Schud geen handen;
  • Doe een zelftest als jij je begeeft onder grotere groepen mensen.
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.