Uitbreiding activiteitenaanbod vanaf 6 juni

Agenda

Uitbreiding activiteitenaanbod vanaf 6 juni

Totaal WK.jpg

Vanaf 6 juni weer meer mogelijk in het sportcentrum

Stap drie van de versoepelingen is een feit. Dit betekent onder meer uitbreidingen voor sporten binnen en buiten en een toename van de maximale groepsgrootte. Voorwaarde is en blijft wel dat het aantal besmettingen de komende tijd niet te veel oploopt. De basisregels zoals anderhalve meter afstand houden, thuis blijven bij gezondheidsklachten en de mondkapjesplicht, blijven voorlopig nog wel gelden.

Reserveren voor een activiteit blijft verplicht en wij doen ons best om alle activiteiten zo snel mogelijk online te zetten in onze webshop. Lees hier meer over Corona en je bezoek aan onze accommodatie.

Vanaf zaterdag 5 juni zal ook onze horecagelegenheid weer geopend zijn en is er in de gymzalen en sporthal weer binnensport mogelijk binnen de geldende voorwaarden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.