Binnen

Zwemmaatjes

Zwemmaatjes

Activiteit voor mensen die graag willen zwemmen, maar dit wegens beperkingen niet kunnen, krijgen de kans om samen met een maatje’ te zwemmen in het nieuwe, toegankelijke Sportcentrum De Waterkanten. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van gezondheids- of mobiliteitsproblemen of andere beperkingen waardoor u denkt dat een bezoek aan het zwembad niet mogelijk is. U kunt zelf een maatje meenemen, mocht dit niet lukken dan gaan wij op zoek naar een maatje, zodat u toch het water in kan gaan! (Vanwege Corona kunnen wij op dit moment geen maatjes leveren)


De activiteit duurt van 12.00 tot 13.00 uur (aanvang 11.45 uur). De kosten bedragen €6,00 voor de zwemmer, het maatje mag gratis mee. Betalen aan de kassa van Sportcentrum De Waterkanten.

Na afloop krijgen de deelnemers een gratis kopje koffie of thee aangeboden in de gezellige horecagelegenheid en kan nog even gezellig nagepraat worden.

Sportcentrum De Waterkanten beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Tevens is er een personenlift aanwezig zodat je geen trappen hoeft te lopen. Indien gewenst is er ook een tillift aanwezig in het zwembad, waardoor je zonder problemen het water in kunt komen.

Om deel te nemen aan deze activiteit, is van tevoren aanmelden verplicht. Dit kan via de pagina lisseactief.nl Na inschrijving zal contact met je opgenomen worden om de deelname te bevestigen.

Benodigdheden

  • zwemkleding
  • Zwemmaatje
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.