Zeemeerminnenfeestje
Binnen

Zeemeerminnenfeestje

Een unieke beleving

Zwemmen als een zeemeermin of haai. Voor kinderen is het een unieke beleving. Tijdens een zeemeerminnenfeestje beleven ze een onvergetelijk onderwateravontuur.

Compleet verzorgd uitje
Onder begeleiding van een zwemlesgever leren kinderen zwemmen met een zeemeerminnenstaart of haaienvin. Aan het einde van het feestje is er tijd om nog even vrij te zwemmen. En dan…lekker eten en drinken met zijn allen!

Geschikt voor:

  • Kinderen met een A- en B- diploma
  • Schoenmaat 32 t/m 37 (i.v.m. de vinnen)

Bij elk verjaardagspartijtje hoort natuurlijk een feestmaal!
Daarom kunnen de kinderen voor het feestje genieten van Jip’s Hippomeal aan de speciaal gereserveerde verjaardag tafel. Het Jip’s Hippomeal bestaat uit een patatje met mayo en ketchup, een snack (frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets) en limonade. Dit allemaal wordt geserveerd in de Jip box. Een waterijsje is ook inbegrepen en kan op elk gewenst moment genuttigd worden.

Voor de oudere kinderen hebben wij ook kliederpatat! Dit betekent dat de kinderen hun patat op de tafel geserveerd krijgen met saus. Zij hebben uiteraard ook de keuze uit een snack, krijgen een glaasje limonade en een waterijsje. De Jip box met bijbehorende artikelen komen dan te vervallen.

Uiteraard kunnen wij op aanvraag ook een traktatie voor de kinderen regelen. Denk aan een overheerlijke taart. Informeer naar de mogelijkheden.

Spelregels
Al onze feestjes in het zwembad moeten van tevoren gereserveerd worden en zijn te boeken vanaf 6 personen. De ouders mogen gratis mee naar binnen, behalve als zij mee willen zwemmen en bij het discozwemmen. Het is mogelijk om voor of na het zwemmen te eten. Bij alle feestjes is minimaal een A-diploma verplicht, tenzij anders vermeld. Alle feestjes zijn te reserveren tijdens de openingstijden van het recreatief zwemmen, tenzij anders vermeld. In de vakanties hebben wij minder beschikbaarheid.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Zeemeerminfeestje (p.p. inclusief eten)
18,05
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.