Vakantiezwempret (vrij zwemmen)
Binnen

Vakantiezwempret (vrij zwemmen)

Zwemmen in de herfstvakantie van 16 t/m 24 oktober

Tijdens de basisschoolvakanties van regio Midden is het zwembad van maandag t/m vrijdag extra geopend voor vrij zwemmen en is er speciaal VakantieZwempretkaartje te koop. Ook ligt de 12-meter lange stormbaan op dinsdag en vrijdag vanaf 13.30 uur in het wedstrijdbad.

De opblaasbare attractie met allerlei hindernissen en obstakels maakt het tot een uitdaging om aan de overkant te komen. Kom jij snel en zonder in het water te vallen aan de overkant?

TIP | koop je kaartje online, dan hoef je geen geld mee te nemen naar het zwembad. Koop hier je e-ticket.

Extra

Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassen en dienen wel bandjes dragen en mogen (helaas) nog niet in het diepe wedstrijdbad, m.u.v. zondagochtend tussen 10:00 - 12:30 tijdens het extra oefenen.

Op zondagochtend is het zwembad speciaal "gereserveerd" voor gezinnen (dus volwassenen die met -jonge- kinderen komen zwemmen). Het is dan van 10:00-12:30 uur ook mogelijk om in het wedstrijdbad te oefenen

Zondagmiddag is het zwembad beschikbaar voor alle leeftijden en ook voor kinderen (die in het bezit zijn van een diploma) die zelfstandig kunnen zwemmen.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.