Themazwemfeestje (jungle of piraat)
Binnen

Themazwemfeestje (jungle of piraat)

Vind de schat tijdens het piratenzwemfeestje

Wil je een piraat zijn of kies je liever voor het jungle thema. Onze instructeur neemt je mee op ontdekkingsreis. Vind de verborgen schat of ga op zoek naar de krokodillen en speel samen met je vriendjes en vriendinnetjes allerlei tik, spring, glij en zoek spelletjes.

Kortom, gedurende 1,5 uur spelen jullie verschillende spelletjes en de zweminstructeur maakt er samen met jullie een spetterende middag van! Tussendoor hebben de kinderen een korte pauze en drinken zij een glaasje limonade om daarna weer vrolijk door te spelen!

Na of voor het begeleidde deel hebben de kinderen nog de mogelijkheid om zelfstandig vrij te zwemmen.

Wanneer en voor wie?
Woensdag van 13.45 – 15.30 uur (vrijzwemmen van 13.30 – 16.30 uur) en vrijdag van 13.15 – 15.00 uur (vrij zwemmen van 13.00 – 15.30 uur).

Kinderen t/m 10 jaar, die minimaal in het bezit zijn van een A-diploma.

Bij elk verjaardagspartijtje hoort natuurlijk een feestmaal!
Daarom kunnen de kinderen voor of na het feestje genieten van Jip’s Hippomeal aan de speciaal gereserveerde verjaardag tafel. Het Jip’s Hippomeal bestaat uit een patatje met mayo en ketchup, een snack (frikandel, kroket, kaassoufflé of kipnuggets) en limonade. Dit allemaal wordt geserveerd in de Jip box. Een waterijsje is ook inbegrepen en kan op elk gewenst moment genuttigd worden.

Voor de oudere kinderen hebben wij ook kliederpatat! Dit betekent dat de kinderen hun patat op de tafel geserveerd krijgen met saus. Zij hebben uiteraard ook de keuze uit een snack, krijgen een glaasje limonade en een waterijsje. De Jip box met bijbehorende artikelen komen dan te vervallen.

Uiteraard kunnen wij op aanvraag ook een traktatie voor de kinderen regelen. Denk aan een overheerlijke taart. Informeer naar de mogelijkheden.

Spelregels
Al onze feestjes in het zwembad moeten van tevoren gereserveerd worden en zijn te boeken vanaf 6 personen. De ouders mogen gratis mee naar binnen, behalve als zij mee willen zwemmen en bij het discozwemmen. Het is mogelijk om voor of na het zwemmen te eten. Bij alle feestjes is minimaal een A-diploma verplicht, tenzij anders vermeld. Alle feestjes zijn te reserveren tijdens de openingstijden van het recreatief zwemmen, tenzij anders vermeld. In de vakanties hebben wij minder beschikbaarheid.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.