Binnen

Lasergame feestje

Wie bereikt het dak van de sporthal tijdens het klimfeestje?

Wij toveren de sporthal om tot een waar lasergame arena! Jij gaat de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes, verstopt je achter de vele obstakels en probeert je tegenstander te raken met je Light Battle Active gun.

Let op: te boeken vanaf 10 personen, maximaal 16 personen

Betreed de lasergame arena voor een lasergamefeestje!
Wil jij met je vriendjes en stoere vriendinnetjes gaan lasergamen tegen elkaar? Dat is nu mogelijk in Sportcentrum De Waterkanten! Wij toveren de gymzaal om tot een gave speelarena waar je je helemaal uit kunt leven!

De gymzaal wordt aangekleed met spelmaterialen uit de bergingen waar jij je achter kan verstoppen en je tegenstander stiekem kan besluipen en proberen te raken met jouw Light Battle Active Gun!

Een lasergamefeestje duurt 30 of 45 minuten. Onder begeleiding van een spelleider krijgen de kinderen eerst een korte uitleg over het gebruik van de Light Battle Active Gun. Vervolgens kunnen er maximaal 4 teams gemaakt worden die tegen elkaar gaan strijden. Er zijn verschillende spelmogelijkheden waaronder ‘capture the flag’ en ‘bescherm de VIP.’

Wanneer?
Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (afhankelijk van de beschikbaarheid van de accommodaties).

Locatie
Sportcentrum De Waterkanten (Sportlaan 21, Lisse).

Leeftijd
Vanaf 7 t/m 14 jaar.

Extra’s
Het lasergamefeestje kan tegen een meerprijs gecombineerd worden met recreatief zwemmen (+ € 2,15) en discozwemmen (+ € 3,20). Dit is alleen mogelijk tijdens de openingstijden voor het recreatief zwemmen en het discozwemmen. Tijdens het zwemmen is een A-diploma verplicht.
Opmerkingen
De lasergamefeestjes zijn te boeken vanaf 10 personen en maximaal 16 personen en moeten van tevoren gereserveerd worden. Ouders / begeleiders van minimaal 18 jaar of ouder mogen gratis meedoen.
De kinderen kunnen voor of na het lasergamen Jip's Hippomeal OF kliederpatat eten. Bij een Jip's Hippomeal zit het volgende bij ingbegrepen:​

  • Jip box
  • patat met saus
  • snack (frikandel, kaassoufflé, kroket of kipnuggets)
  • limonade
  • lolly
  • waterijsje

Bij de 'kliederpatat' vervalt de Jip box en krijgen de kinderen de patat op de tafel geserveerd.

Om een kinderpartijtje te reserveren, kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0252-414488 of stuur een mail. Vermeld tenminste je NAW-gegevens, telefoonnummer, mogelijke datum, het aantal kinderen en wat voor feestje je wil boeken. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wat heb je nodig?

  • Sportieve kleding
  • Sportschoenen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.